Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
33°C
19°C
JUTRI
36°C
20°C

Iskanje svojega poslanstva - Premagajmo ovire

10409
Organizator: INSTITUT ZA PSIHOLOŠKO ASTROLOGIJO IN PSIHOANALIZO LJUBLJANA
Vstopnina: 39/46€
Nadine Radesky: *Iskanje svojega poslanstva - Premagajmo ovire*

psihološkoastrološka delavica, 22. 10. 2017

"Na tokratni delavnici se bomo posvetili oviram in težavam s katerimi se srečujemo v vsakodnevnem življenju, kajti ovire so tesno povezane tudi s poslanstvom, pa naj gre za nakup novega pohištva, partnerskega odnosa, osebnega razvoja, spolnosti, duhovnega napredka itd. Na delavnici se bomo posvečali predvsem tistim občutkom, do katerih običajno nimamo zavestnega dostopa. S praktičnim delom bomo spoznavali sebe in se soočali z najpogostejšimi ovirami, ki so posledica vrednot, povezanih s poslanstvom. Namen delavnice je, da naredimo zavestno spremembo pri premostitvi ovir in posledično do večjega napredka. Skozi astrološke aspekte bomo spoznavali, kje ovire so! Kam in kako lahko usmerjamo svojo energijo za bolj učinkovit preobrat v življenju.

Ne moremo nečesa doseči, če nismo dovolj motivirani, da zastavljeni cilj dosežemo. Za odkrivanje resnice, kdo resnično smo, bomo vključili določena astrološka znanja, ki nam pomagajo pri prepoznavanju svojih potencialov. Vključili bomo tiste realne zmožnosti, ki so za uporabo in upoštevali ustrezen načrt, ki je na voljo, da dosežemo več moči in psihične energije za premagovanje ovir. Resnično slediti svojemu poslanstvu pomeni, da smo zvesti svojim vrednotam, a se hkrati zavedamo, da gremo po težji poti in potrebujemo Saturnovo železno voljo za notranji razvoj in napredek. 

Na delavnici se bomo ukvarjali, kako preseči ovire in kako priti do večjega miru in zadovoljstva. Naučili se bomo upravljati s konstruktivno premagovanje ovir in se soočali s psihološko-duhovnimi ovirami. Ugotavljali bomo, kdaj smo zadovoljni in to tudi praktično izvedli. Zabavno bo, veliko smeha in dobre volje nas čaka! Iskali bomo ravnotežje, ki pripada znamenju Tehtnice, igrali melodramsko igro vlog in se lažje soočali z ovirami, ki jih bomo tudi praktično postavili. Torej; smeh, odlična skupina, še boljša strategija pa nam bo omogočila, da se bodo potrudili ovire podreti in postati zavestni zmagovalci svojega življenja. Individualno delo na delavnici bo potekalo v dinamiki skupine."

Cena: 46,00 Eur (zbornik 7. Akademije Instituta IPAL, astrološka karta in delavnica), za udeležence 7. Akademije in udeležence prejšnjih delavnic iz te serije, je cena 39,00 Eur.

Kje: Miklošičeva 36, Ljubljana
Prijave do: 20. 10. 2017
Ob prijavi navedite osebne podatke, po elektronski pošti vam pošljemo predračun.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Kadrovska Asistenca-stranski
MBA vhodna vrata in okna
Iksa Vizija
Avtohiša Snoj