Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
13°C
5°C
TOR.
14°C
3°C

Informativni dan Instituta IPAL

10082
Organizator: INSTITUT ZA PSIHOLOŠKO ASTROLOGIJO IN PSIHOANALIZO LJUBLJANA

Vpis in informacije o programih Instituta IPAL

Uvodna skupina dela na sebi je namenjena vsem, ki si želijo spoznati sebe in spremeniti svoje življenje v smeri večje kakovosti in blagostanja. Dela se s tehniko aktivne imaginacije, psihološko astrologijo in jungovsko psihoanalizo.

 

Izvajalke uvodnih skupin vam bodo predstavile motodo IPAL, programe in potek izobraževanja oz. usposabljanja ter odgovorile na morebitna vprašanja.

Na Institutu IPAL izvajamo naslednje programe:
- uvodna skupina dela na sebi
- usposabljanje do certifikata psihološkega astrologa
- usposabljanje do diplome psihološkega astrologa
- celodnevni seminarji

Gre za samostojne programe, ki se po zahtevnosti stopnjujejo. Programi so relativno dolgotrajni, ker se dela na osebnostni rasti, vsaka sprememba v osebnostni strukturi namreč potrebuje svoj čas, da dozori.

Spoznavanje sebe se začne z uvodno skupino, na kateri udeleženci v skupini predelujejo lastne psihične vsebine in življenjske izkušnje v povezavi s svojo rojstno astrološko karto. Astrološke simbole (planete, hiše, znamenja, aspekte, tranzite in progresije) se spoznava z jungovsko tehniko aktivne imaginacije. Potreben je čas in reden "trening", da se ozavestijo in predelajo določeni psihološki vzorci.

Kasneje na dodiplomskem usposabljanju do certifikata in diplome gojenci spoznavajo astrološke, psihološke, mitološke in astronomske vsebine bolj poglobljeno ter se učijo profesionalne interpretacije astrološke karte. Predelovanje lastnih vsebin poteka na zahtevnejši ravni, temu je namenjena tutorska skupina in lastna analiza pri izbranem psihoanalitiku.

Trenutno so v sestavi naslednje skupine:
- ponedeljkova skupina - tutorka Aca Kranjc
- torkova skupina - tutorka Vanja Kužnik
- sredina skupina - tutorka Manca Javornik

- četrtkova skupina - tutorka Meta Erbežnik

Skupine začnejo z delom v oktobru oz. ko se zbere dovolj članov (5 do 8).

Poleg izobraževalnih programov delujejo na IPAL-u tudi Klub psiholoških astrologov, Društvo profesionalnih psiholoških astrologov Slovenije, Knjižnica Instituta IPAL in Založba Hermes IPAL.

Več o uvodnih skupinah si lahko preberete na spletni strani, tam najdete tudi kontakte tutork, tutorke so vam na voljo za osebni razgovor cel september.

http://ipal.si/uvodna-skupina-dela-na-sebi

Dodatne informacije v tajništvu Instituta IPAL:

T: 040 518 045

E: info@ipal.si

Vpisni obrazec, program in cenik vam lahko posredujemo po elektronski pošti.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Kadrovska Asistenca-stranski