Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
3°C
-1°C
1591

Novo leto - novi tečaji

Z decembrsko novoletno produkcijo smo se v Plesno športnem društvu NLP poslovili od leta 2016. Nastopili so prav vsi plesalci društva. S skupnimi močmi in s pomočjo čarovnice Winnie so pričarali poletje, a prav kmalu je Winnie ugotovila, da ji zimska pravljica bolj ustreza. Zato so skupaj ustvarili praznično vzdušje, manjkala pa niso niti darila. Nato so si plesalci in trenerji privoščili nekaj zasluženega počitka in se med počitnicami napolnili z novo energijo in idejami.

Z novim letom pa v NLP prihajajo tudi novi tečaji. Že ta petek, 6. januarja začenjamo z rekreativnim tečajem hip hopa (10+ let), kjer se bodo novi plesalci spoznali z osnovami hip hop gibanja in zaplesali ob ritmih moderne glasbe. Tečaj poteka vsak petek od 17:45 do 19:00 v dvorani Steko v Litiji.

Nismo pozabili niti na odrasle, ki se lahko v parih zavrtijo na začetnem tečaju družabnega plesa. Na sproščen način se lahko naučite osnovnih korakov svetovnega plesnega programa, da se ob različnih priložnostih znate zavrteti in zabavati na plesišču. Plešemo vsak petek od 19:00 do 20:15 v dvorani Steko (Litija).

Prav tako pa je odraslim namenjena nova vadba TNZ - trebuh, noge, zadnjica, ki je namenjena oblikovanju najbolj kritičnih delov našega telesa. Skozi vadbo, ki je sestavljena iz dveh delov, poskrbimo za fit postavo in dobro počutje. Vadba poteka vsako sredo od 19:00 do 20:15 v telovadnici OŠ Litija. Začnemo 11. januarja 2017.

Za prijavo na tečaje izpolnite obrazec na naši spletni strani. Za več informacij o tečajih smo dosegljivi tudi na naslovu psd.nlp@gmail.com.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij