Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Zbiranje pomoči za socialno ogrožene otroke v OŠ Litija, podružnici s prilagojenim programom

Prosimo za pomoč. Svoj del pomoči so že prispevali domačini, ki ob Levstikovi poti na dan množičnega pohoda prodajajo hrano in pijače. Pomoč so prispevala tudi nekatera podjetja. Pomagajte tudi vi!

Tudi letos ob 28. pohodu po Levstikovi poti zbiramo denar za Osnovno šolo Litija, Podružnico s prilagojenim programom za otroke iz socialno ogroženih družin. Znesek ni pomemben, vsak evro bo dragocen. Zanesljivo bomo takoj po prireditvi ves tako zbrani denar nakazali šoli. Za vsak nakazan znesek boste takoj prejeli račun.


Če ste pripravljeni pomagati, znesek nakažite čim prej, vsekakor pa do 15. decembra 2014 na bančni račun: 
prejemnik: Zavod Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo; 
številka računa: SI56 3000 0001 1494 536; 
model in sklic: SI00 >>datum<< v formatu 08112014; 
koda namena: CHAR Dobrodelno plačilo


Letos se je akciji pridružilo tudi Območno združenje rdečega križa Litija in denar bomo skupaj zbirali tudi prek SMS donacij. Z vsakim poslanim SMS uporabniki mobilnih telefonov vseh slovenskih mobilnih operaterjev lahko prispevajo po 1 €. To storijo tako, da na številko 1919 pošljejo ključno besedo LITIJA, pošljejo  pa lahko neomejeno število SMS sporočil.


Seznam tako sodelujočih na Levstikovem pohodu oziroma donatorjev bo objavljen na spletnih straneh, končno poročilo pa bo objavljeno tudi v časopisih občin Litija in Šmartno pri Litiji.

Dodatne informacije: 
donacije@levstik.si

 

 


Vir: http://donacije.levstik.si/ 

Oglejte si tudi