Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Učna pomoč 2014

Povabilo k sodelovanju prostovoljcem pri izvajanju programa učne pomoči za osnovnošolce v šolskem letu 2014/2015

Šolarji so že korajžno zakorakali v novo šolsko leto. In ker se v Mladinskem centru Litija še predobro spomnimo kako zelo luštna so šolska leta, se tudi dobro spomnimo, da so lahko nekateri predmeti trd oreh. Zato se pri nas že vrsto let trudimo s prijaznim pristopom, sproščeno razlago, včasih tudi skozi igro osnovnošolskim glav'cam približati snov, ki je včasih malo težje razumljiva. In v sproščenem okolju našega centra so matematične funkcije, angleške dolge besede, kemijske enačbe in fizikalni zakoni takoj malenkost lažji kot se je zdelo na prvi pogled.

Učno pomoč izvajamo v prostorih Mladinskega centra Litija, na Ponoviški ulici 12 v Litiji, vsak ponedeljek in četrtek od 16.00 do 17.30, v kolikor pa se pojavi potreba pa tudi izven teh »uradnih ur«.

Vsi tisti, ki ste osnovno šolo že pustili za sabo in bi radi nekaj svojega časa namenili tudi prostovoljstvu, se nam pa le oglasite. Sploh če vam učenje malih korenjakov predstavlja izziv in se z njimi dobro razumete, bomo izjemno veseli vašega klica na telefonsko številko 051 443 410 ali elektronskega pisma na naslov info@mc-litija.si. Ekipa prostovoljcev in študentov fakultete za socialno delo bo vesela vsakega novega člana.

Oglejte si tudi