Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Ta dobra večerja: Z donacijo do gurmanske večerje za dva!

Akcija Ta dobra večerja, v kateri restavracije in nevladne organizacije po Sloveniji združujejo moči za dober namen, bo potekala tudi v zasavski regiji. Regionalni center NVO in CNVOS sta povezala priznano Restavracijo in kavarno K5 iz Trbovelj z Območnim združenjem rdečega križa Trbovlje, glavni junaki in junakinje pa ste vi - s simboličnim prispevkom 5 evrov podprite društvo oz. pomagajte zbirati denar za Menažko in si priborite gurmansko doživetje za dve osebi!

V okviru razdeljevalnice hrane Menažka vsak mesec pomagajo približno 165 občanom, ki nimajo dovolj denarja za dostojno življenje. V lanskem letu so v Menažki razdelili kar 23 ton hrane! V Restavraciji inkavarni K5 so se odločili, da jim pomagajo in se velikodušno odzvali ter za Ta dobro večerjo pripravili vrhunski večhodni meni za dve osebi. Med vsemi sodelujočimi bodo izžrebali nekoga, ki ga bodo za dobrodelnost nagradili s kulinaričnim razvajanjem. S simbolično donacijo 5 evrov boste tako pomagali Območnemu združenju rdečega križa Trbovlje pri zbiranju sredstev za obroke za socialno ogrožene.


Kako sodelovati? Preprosto.

  1. Donirajte najmanj 5 evrov Rdečemu križu Slovenije – Območnemu združenju Trbovlje. To lahko naredite z nakazilom na TRR (SI56 02330 0015706240, namen nakazila: ta dobra večerja, sklic: SI00 1234) ali tako, da odprete svojo mobilno banko in skenirate QR kodo na fotografiji.
  2. V komentar pod fotografijo na facebook strani Restavracija in kavarna K5 zapišite #tadobravečerja. Označite lahko osebo, ki jo želite povabiti na večerjo. Če bo v dobrodelni nagradni igri sodelovala tudi oseba, ki ste jo izbrali, se vajine možnosti v žrebu seveda povečajo ;)

Dobrodelna nagradna igra traja do nedelje, 30. maja 2021, do polnoči. Nagrajenko oz. nagrajenca bomo izžrebali 31. maja 2021. Pravila in pogoji za sodelovanje so objavljeni tukaj, več o akciji in ostalih sodelujočih restavracijah ter nevladnih organizacijah pa na spletni strani www.vecerja.si.

Srečno, hvala in dober tek!

Oglejte si tudi