Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Posvet nevladnih organizacij na temo razpisa na področju turizma v občini Litija

Na posvet vabimo vsa društva in zasebne zavode, ki delujejo v občini Litija in s svojimi aktivnostmi in delom prispevajo k turistični ponudi, promociji in razvoju turizma v občini Litija.

»Turizem spodbuja ustvarjanje novih družbenih in gospodarskih priložnosti in boljše preživljanje za skupnosti po svetu. Z vsakim potovanjem, uporabo javnega prevoza ali nakupom izdelkov na lokalnem trgu prispevamo k dolgi vrednostni verigi, ki ustvarja delovna mesta, zagotavlja preživljanje, krepi moč lokalnih skupnosti in prinaša nove priložnosti za boljšo prihodnost.«

 
Posvet bo potekal v četrtek, 1.12.2016 ob 17.00, v mali sejni sobi Občine Litija.

V občini Litija se v letu 2017 predvideva prvi razpis na področju turizma na katerem bodo lahko kandidirale nevladne organizacije, ki delujejo na tem področju. Na razpisu se bodo v tem letu predvidoma razdelila sredstva v višini 3.000€.

 

Razmislek bomo zato namenili temu, kaj lahko k spodbujanju in razvoju turizma v občini Litija prispevamo nevladne organizacije, kaj lahko ponudimo in kaj potrebujemo, da to uresničimo.

 

Na srečanju bi skupaj z vami radi pregledali in pripravili predloge, ki jih bomo posredovali občini o tem kakšen razpis si nevladne organizacije želimo in kako ter katere vsebine naj razpis za spodbujanje turizma v občini sofinancira. 

 

Prosimo, da udeležbo sporočite na info@consulta.si ali pokličete na 059 927 619.

Oglejte si tudi