Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
14°C
JUTRI
28°C
14°C
Oceni objavo

GREMO V HRIBE to soboto 25.05.2024 pri planiskem domu na Jančah v akcijo pivovarne Laško

Občani, meščani, prijatelji in znanci GREMO V HRIBE in podprimo to že nekaj let tradicionalno akcijo pivovarne Laško, ki združuje in povezuje vse tiste pohodnike, rekreativce in radovedneže, ki se želijo nekoliko sprostiti in tudi naužiti lepot naše prečudovite gorate Slovenije.

Tudi sam sem vsa ta leta do sedaj obiskoval prav vsa pohodniška druženja te prelepe pohodniške izkušnje pivovarne Laško in zato vam lahko toplo priporočim, da se vsaj enkrat tudi sami udeležite te omenjene prireditve. In prav čez nekaj dni, v soboto 25. 5. 2024, imate priložnost, da se spoznate s to prireditvijo GREMO V HRIBE pivovarne Laško pri domu planinskega društva Litija na Jančah nad Jevnico.

Podprite s svojim prihodom na prireditev in podpisom v knjigo obiskovalcev donacijo pivovarne Laško, ki za vsak podpis obiskovalca donira nekaj evrov planinskemu društvu, ki gostuje to prireditev. Na Janče, pa ja ni težko priti, saj je veliko poti in stezic, ki nudijo vsakemu po svoji moči dostop na to prireditev. Lahko si ustvarite lastno pohodniško izkušnjo, ali se pripeljete s kolesom ali pa tudi z avtom.

Zato izgovora ni, samo dobra volja je potrebna in pa želja, da se rekreativno pomaga samemu sebi, planinskemu društvu Litija ter tudi prijaznim oskrbnikom Planinskega doma na Jančah. Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno, pa tudi za ples in glasbeno zabavo bodo poskrbeli Špela Grošelj, Miran Rudan in Ansambel Pogum. Prireditev bo potekala v vsakem vremenu. Če vam ni do pohodništva ali zabav, pa vseeno pridite v čim večjem številu in podpišite svojo prisotnost za donacijo planinskemu društvu Litija in potem zapustite naše skupno druženje, če za sebe ne najdete na tej prireditvi tisto, kar vi osebno tudi pričakujete.

V svojem današnjem prispevku gibljivih slik sem vam na kratko v uvodu predstavi vso letošnjo akcijo pivovarne laško Gremo v Hribe in pa v nadaljevanju nekaj trenutkov iz preteklih prireditev za morebitno pokušnjo. Lahko vam zaupam, da sem vsa ta leta omenjene akcije opazil tudi veliko naših občanov, ki so se redno ali pa občasno udeleževali tega prečudovitega pohodniško rekreativno zabavnega druženja. Na tej omenjeni prireditvi sem spoznal tudi našega skakalnega asa Petra Prevca, boksarskega velikana Dejana Zavca in tako naprej, naprej in naprej, same odlične in pomembne športne osebnosti.

Pridite, vidite in uživajte. Tudi otroci so vabljeni in dobrodošli, da spoznajo v živo čar morda njihovega osebnega ali družinskega bodočega pohodništva. Pa bogate nagrade vas čakajo med igrami in tudi na zaključni prireditvi te akcije, če boste pridni in ožigosali vse tiste prireditve in pohodniške postojanke, ki so označene v posebni akcijski knjižici Gremo v Hribe.

Povedal vam bi lahko še marsikaj zanimivega iz preteklih let omenjenih akcij pivovarne Laško, a najbolje je, da sami spoznate kako in kaj.

Lep pozdrav, saj veste čigav….

Oglejte si tudi