Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Zakaj je dobro, da gremo v nedeljo, 25. maja, na volitve?

Spoštovane občanke in občani!

 

To nedeljo bodo potekale že tretje volitve v EVROPSKI PARLAMENT. Veliko je dilem in vprašanj ali volilci pri teh volitvah sploh lahko o čem odločamo. Moje iskreno mnenje je, da so vsake volitve zelo pomembne in še kako tudi volitve v EU parlament, katerim bomo priča to nedeljo.

 

EVROPSKI PARLAMENT sprejema  EVROPSKI PRORAČUN in EVROPSKO ZAKONODAJO. Koliko bo v prihodnje namenjenih  finančnih sredstev za EVROPSKE PROJEKTE na področju INFRASTRUKTURE, SOCIALE  in KMETIJSTVA,  je odvisno od prave politične opcije v  EU parlamentu in sposobnih poslancev.

 

Drage občanke in občani! Ali veste, da je za vse tri projekte, ki se v tem trenutku izvajajo v občini Litija (izgradnja CČN in kanalizacijskega sistema, izgradnja osnovne šole Litija in energetska sanacija zdravstvenega doma) zaslužen prav Franc BOGOVIČ, kot takratni minister pristojen za okolje. Na tokratnih evropskih volitvah kandidira  na skupni listi NSI in SLS. Če boste dali svoj glas za skupno listo NSI in SLS pod zaporedno številko (6) in obenem obkrožili številko (8), pred kandidatom Francem Bogovičem, boste storili največ za nadaljevanje dobrega črpanja EU sredstev v naši občini Litija.

 

Z vami

Franci Rokavec

Oglejte si tudi