Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Študijski krožki na IC Geoss v letu 2020

Izobraževalni center Geoss je na Javnem razpisu za sofinanciranje programov in dejavnosti izobraževanja odraslih v letu 2020 Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pridobil sredstva za izvajanje Študijskih krožkov.
Študijski krožki se v Litiji izvajajo od leta 2017 dalje. Gre za majhne skupine za neformalno učenje, kjer se učijo in družijo interesenti in radovedni ob določeni tematiki. Vsebino, potek in zahtevnost učenja si udeleženci izbirajo sami.

 

Trenutno potekata dva študijska krožka, Migi – Digi in Milo za žajfo. V študijskem krožku Migi - Digi člani Univerze za tretje življenjsko obdobje Litija in Šmartno, člani Društva upokojencev Litija in nekaj simpatizerjev, pridobivajo digitalne veščine saj imamo v našem okolju veliko upokojenih in invalidsko upokojenih oseb, ki jim primanjkuje informacijsko komunikacijskih kompetenc. Študijski krožek Milo za žajfo pa je namenjen vsem, ki jih zanima naravna kozmetika, zdrav življenjski slog in uporaba ekoloških ter naravnih izdelkov za nego telesa za lastno uporabo in hkrati kako na tem področju pridobiti nove podjetniške kompetence za prodajo lastne kozmetike.


17. avgusta 2020, ob 9 uri, pa bomo pričeli z izvajanjem študijskega krožka Kdo? Kaj? Razvozlaj, kamor vabimo vse gospe, upokojene in delovno aktivne, ki bi se rade preizkusile v kvačkanju in pletenju. Študijski krožek obsega 6 srečanj in je brezplačen.

Več informacij in prijave na info@ic-geoss.si ali 031 759 355.

Oglejte si tudi