Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

GLASUJTE ZA PROSTOVOLJSKO ORGANIZACIJO 2018!

Prosim za glas za KARATE KLUB KENSEI, pod drugim vprašanjem pod številka 5 nas najdete. :D Boste otrokom in trenerjem polepšali dan :D https://www.surveymonkey.com/r/3FGHTRW Skupaj smo močnejši, vsi za enega, eden za vse. ;) hvala!
GLASUJTE ZA PROSTOVOLJSKO ORGANIZACIJO 2018!

Prosim za glas za KARATE KLUB KENSEI, pod drugim vprašanjem pod številka 5 nas najdete. :D Boste otrokom in trenerjem polepšali dan :D
https://www.surveymonkey.com/r/3FGHTRW
Skupaj smo močnejši, vsi za enega, eden za vse. ;) 
hvala!

 

Karate klub Kensei se poteguje za naziv najuspešnejše PROSTOVOLJSKE organizacije v letu 2018 v zasavski regiji.

Prvi krog izbora zasavskega Prostovoljca leta 2018 je zaključen, v ožji krog je prišlo 10 organizacij. Tudi Karate klub Kensei se je uvrstil na javno glasovanje za najprostovoljsko organizacijo iz zasavske regije v Letu 2018. 
Zato Prosimo za glasove na spodnji povezavi: (https://www.surveymonkey.com/r/3FGHTRW)

- Povezava do razširjenega članka na spletni strani www.consulta.si (http://consulta.si/…/glasujte-za-prostovoljca-leta-2018/2571)

Pa naj malo predstavim naš Klub KK Kensei: 
Karate klub Kensei je bil ustanovljen leta 2008. Namen ustanovitve je bil omogočiti najkakovostnejšo vadbo tradicionalnega karateja v Litiji, tako za otroke kot odrasle.
Tradicionalni karate-do je starodavna samoobrambna borilna veščina, ki izvira iz Japonske in za samoobrambo ne uporablja orožja. KK Kensei si predstavljamo kot klub, ki združuje in tesno povezuje tako mlade kot starejše člane, da skupaj spoznavamo karate kot borilno veščino. Cilj udeleževanja tekmovanj je predvsem sodelovanje in ne zmagovanje. Osnovni moto tradicionalnega karateja ni v zmagi, ampak v tem, da ne izgubiš. V KK Kensei imamo okoli 50 članov, od tega je šest trenerjev, ki zastonj prostovoljno učijo in trenirajo ostale člane. Treniramo v Litiji in Gabrovki. Članarina za člane kluba je minimalna, klub pa krije vse ostale stroške, ki nastanejo, tekmovalcem vsem starosti omogoči zastonj tekmovanje na tekmah, tako na državni kot mednarodni ravni, tudi evropska in svetovna prvenstva. Jim da možnost sodelovanja v reprezentanci SZTK. Trenerji trenirajo z dobro voljo in predvsem prostovoljno, tako tudi dosegamo vrhunske rezultate na tekmovanjih. 
Glasujte za nas! https://www.surveymonkey.com/r/3FGHTRW

KK Kensei

Oglejte si tudi