Logo MojaObčina.si

Litija

DANES
3°C
-2°C
JUTRI
1°C
-2°C

Delavnica Priložnosti v okviru programa Erasmus+

3596
Organizator: ZLHT - Regionalni center za nevladne organizacije in MC Hrastnik
Delavnica za NVO (društva, zasebni zavodi in ustanove) in mlade iz Zasavske regije

Če imate v vaši sredini mlade, ki jih zanima druženje z mladimi iz drugih držav in vaša organizacija želi sodelovati z organizacijami iz tujine na področju mladinskega dela, če imate idejo in željo, da se prijavite na razpis ali pa želite le spoznati priložnosti v okvir programa Erasmus+, se udeležite brezplačne delavnice, ki bo potekala v četrtek, 23. 3. 2017 ob 17.00 uri v MC Hrastnik in pridobite možnost mentorstva pri pripravi in oddaji prijave.

 

26. aprila 2017 je rok za oddajo prijav za mladinske izmenjave in strateška partnerstva v okviru programa Erasmus+. V tem okviru imate možnost, da pridobite sredstva za organizacijo mednarodnega srečanja za mlade (mladinska izmenjava) ali sredstva za izmenjavo dobrih praks in skupnega sodelovanja z drugimi organizacijami iz programskega območja (strateška partnerstva).

Vsebina delavnice:

  • Uvod v program Erasmus+
  • Kaj moramo vedeti preden se odločimo za pripravo projekta
  • Kje iščemo partnerske organizacije
  • Napotki za pisanje projektne prijave
  • Spoznavanje z projektno prijavnico

 

Za obisk delavnice je obvezna prijava in sicer najkasneje do srede, 22. 3. 2017. Prijava poteka preko spletnega obrazca. Več informacij o delavnici in kako do mentorstva je na voljo na consulta.si.  Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na barbara.mozina@consulta.si.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij