Logo MojaObčina.si

Litija

JUTRI
2°C
-2°C
PON.
2°C
-3°C

Delavnica: Prepričati z dobrimi argumenti

2516
Organizator: ZLHT Regionalni center NVO

ZLHT Regionalni center NVO vabi nevladne organizacije iz zasavske regije na brezplačno delavnico, na kateri boste spoznali, kako z dobrimi argumenti prepričati odločevalce na lokalni ravni. Delavnica bo potekala v torek, 26. 9. 2017, od 17.00 do 20.30, v Kulturnem centru Litija.
 

Vsebina delavnice:

Za dobre argumente potrebujemo učinkovito raziskavo in kreativno pripravo sporočil. Vendar dobri argumenti v lokalni skupnosti ne prepričajo samo s tem, da jih razpošljemo po elektronski pošti. Da bi jih dejansko skupnost vključila v svoje delovanje, moramo oblikovati dober načrt in ga tudi izvesti: jasni cilji, določene ciljne skupine, aktivnosti ter merjenje učinkovitosti. Svoje veščine bomo trenirali predvsem v oblikovanju argumentov, ki bodo prepričali odločevalce na lokalni ravni.

Na delavnici bomo odgovorili:
  • kako do odločevalcev na lokalni ravni
  • koga, kdaj in kako naj nagovorimo
  • kako pripraviti argumente, ki prepričajo

Izvajalka:

Špela Polak je strokovnjakinja za komuniciranje, ima 18 let izkušenj v upravljanju komuniciranja. Njeni specializaciji sta odnosi z lokalnimi skupnostmi in okoljsko komuniciranje. Njeno delo temelji na natančnem raziskovanju, načrtovanju in doseganju ciljev na podlagi dolgoletnih izkušenj v komuniciranju. Njenih predavanj in delavnic se je udeležilo že več kot 1.600 udeležencev.

Dodatne informacije in prijava:

Delavnica je brezplačna za vsa društva, zasebne zavode in ustanove iz zasavske regije. Prijave sprejemamo do zasedenosti mest. Prednost pri prijavi imajo člani Mreže NVO ZLHT. Prijavite se lahko na tej povezavi.

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Vljudno vabljeni!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij