Logo MojaObčina.si

Lenart

JUTRI
26°C
17°C
NED.
28°C
17°C

Osnovna šola Lenart praznuje 260 let

V petek 21. junija bo potekala dobrodelna prireditev.
 

V letošnjem letu Osnovna šola Lenart praznuje 260 let svojega delovanja. V okviru okrogle obletnice so se pod naslovom Vrata na stežaj …  že zvrstile številne prireditve.

V naslednjem tednu, in sicer v petek, 21. 6. 2019, ob 17. uri se v Športni dvorani Lenart obeta še ena izmed njih - tokrat z dobrodelno noto. Vrata bodo na stežaj odprli mnogim bivšim učencem šole, ki so dandanes tako ali drugače prepoznavni po svojem glasbenem ustvarjanju. Skupaj s Slovenskogoriškim pihalnim orkestrom, Nejcem Kurbusom, Miho Mihelačem, Tadejem Postružnikom, Twirling, plesnim in mažoretnim klubom Lenart, glasbeno skupino Proti toči proti poledici, vokalno zasedbo Amista, z Gorazdom Ademovičem, Žanom Serčičem, skupino Il Divji ter mnogimi učenci OŠ Lenart pripravljajo dobrodelni koncert, sredstva pa bodo namenili za nakup igral ob OŠ Lenart.

Obenem bodo z dogodkom proslavili še dan državnosti in zaključek šolskega leta. Ob tem bodo vrata na stežaj odprta vsem staršem in občanom, ki so vabljeni, da se razvedrijo ob koncertu ter po želji tudi prispevajo svoj delež v dobrobit lenarških osnovnošolcev.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi