Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
1°C
SOB.
13°C
4°C
Oceni objavo

Razpis za novo vodstvo Društva malega nogometa Lenart

RAZPIS ZA PROSTA VODSTVENA MESTA ZA NOVO PRIHAJAJOČO SEZONO 2019/2020

 

»1. Medobčinska Futsal liga Lenart«

DMN Lenart,P.P. 60,2230 Lenart, v skladu s statutom društva in veljavnim pravilnikom razpisuje prosta mesta za vodenje društva in lige za novo prihajajočo sezono, saj obstoječim članom poteče štiriletni mandat in je potrebno izvoliti novo nadomestno vodstvo ali potrditi veljavnost obstoječemu. Iščejo se naslednji kandidati:

-          Predsednik društva

Pogoj za prijavo je poznavanje in delo z računalnikom, poznavanje zakona o društvih, poznavanje pravilnika in statuta društva, organizacijske sposobnosti, nabava materiala, organizacija in vodenje sestankov, priprava poročil, razpisov, prijava prireditev, rezervacija športnih dvoran, igrišč in sodelovanje z upravniki ŠD in ekipami. Izvajanje plačil preko elektronskega bančništva, vodenje finančnega poslovanja (bilance) in skrb za finance. Priprava in predaja letnega poročila poslovanja.

-          Disciplinski sodnik

Pogoj za prijavo je poznavanje in delo z računalnikom, obvladovanje disciplinskega pravilnika, pisanje disciplinskih poročil in objava na spletni strani, obravnavanje pritožb, timsko delo in sodelovanje z ekipami. Zaželjeno je da oseba ne igra v ligi ni pa pogoj. 

-          Tajnik in skrbnik spletne strani

Pogoj za prijavo je poznavanje in delo z računalnikom, obvladovanje pravilnika, pisanje poročil, pošiljanje pošte in objava obvestil na spletni strani ter obveščanje ekip o spremembah in novostih.

-          Vodja lige

Pogoj za prijavo je poznavanje in delo z računalnikom in programom za obdelavo rezultatov, poznavanje društvenega pravilnika, pisanje poročil in objava na spletni strani, timsko delo in sodelovanje z ekipami. 

-          Člani upravnega odbora

Pogoj za prijavo je poznavanje društvenega pravilnika in želja po organizacijskem delu v zvezi z organizacijo tekmovanja


VSE ZAINTERESIRANE OSEBE ZA PRIJAVO ZA OBJAVLJENO POSAMEZNO PROSTO MESTO OBVEŠČAMO, DA JE ROK ZA PRIJAVO preko elektronskega naslovadmnlenart@gmail.com, najkasneje do 15. avgusta 2019.
V prijavi prosim napišite kratek življenjepis in reference na podlagi katerih se bo odločalo v primeru več prijavljenih za eno prosto mesto. V primeru dodatnih vprašanj vam je prav tako na voljo enak elektronski naslov, kot za prijavo.

                                      UO DMN Lenart

Oglejte si tudi