Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
4°C
JUTRI
17°C
7°C
5477

Pustovanje v Lenartu 2023

Prihaja pust, čas ko znorijo pametni in se spametujejo norci. Letos pripravljamo v Lenartu že 30. pustovanje, ki bo v soboto, 18. februarja 2023. Vabimo skupine, posameznike, otroke in odrasle, da se pridružijo povorki. Maškare se zberejo ob 10.30 uri, nasproti blokov, na Jurovski cesti. Pustna povorka bo krenila ob 11. uri, po Jurovski c., po Ilaunigovi ulici, mimo Centra za socialno delo, po Maistrovi, mimo avtobusne postaje, po Gubčevi, nadaljevala pot po Goriškovi ul., mimo doma starejših in se bo zaključila na parkirišču pri Vrtcu Lenart, kjer bo zabava.

Ulice bodo v času povorke zaprte za promet. Najizvirnejše maškare bodo nagrajene! Veseli bomo vseh skupin in posameznikov, zato pričakujemo udeležbo in prijavo do petka, 10.2.2023 na Občino Lenart, po e- pošti na naslov darja.ornik@lenart.si ali na tel. št. 729 13 21.

Naj bo pustovanje čim bolj norčavo, zato vabimo maškare, da se v čim večjem številu udeležijo pustne povorke. Pustovanja v Lenartu se je vsako letu udeleži več kot 1000 maškar, želimo ga ohraniti in obogatiti z novimi, izvirnimi maškarami, zato prijazno vabimo k sodelovanju.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi