Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Vabilo podjetnikom na kooperacijsko srečanje Inovacije in digitalizacija na področju zdravja in medicine

Spoštovani, Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor organizira v okviru 59. Mednarodnega kmetijskoživilskega sejma AGRA 2021 virtualno mednarodno kooperacijsko srečanje in tematska predavanja "Inovacije in digitalizacija na področju zdravja in medicine", ki bo potekalo od 23. do 25. septembra. 

Spletno stran smo objavili s tem tednom in vas vljudno vabimo, da izkoristite priložnost hitrih prijav in večje prepoznavnosti vašega podjetja/institucije. Prvi prijavljeni udeleženci so običajno najuspešnejši in deležni največjega števila ogledov s strani novih poslovnih partnerjev.

Cilj dogodka je spodbuditi poslovno sodelovanje med slovenskimi in tujimi podjetji ter institucijami s ponudbo vnaprej dogovorjenih spletnih 25-minutnih sestankov. Osnova za sestanke je spletni katalog, v okviru katerega boste našli profile posameznih udeležencev. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Na podlagi sodelovanja z Evropsko podjetniško mrežo/Enterprise Europe Network pričakujemo na letošnjem dogodku udeležence iz več evropskih trgov.

Še več informacij dobite na tej povezavi: Inovacije in digitalizacija na področju zdravja in medicine.

vir: spletna stran občine Lenart

Oglejte si tudi