Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
9°C
PON.
25°C
8°C
Oceni objavo

PROSLAVA OB 60. OBLETNICI VRTCA KRIŽEVCI

Vrtec Križevci je ob 60. obletnici skozi celo leto prirejal različne dejavnosti in aktivnosti, ki so se v petek, 2. junija 2017 zaključile s proslavo v kulturni dvorani v Križevcih. Na proslavi so otroci prikazali, kako so se  igrali nekoč in kako se igrajo danes ter  zapeli  Vrtčevo pesem, ki jo je ob 50-letnici za vrtec Križevci zapisal Marko Kočar. Poleg nagovora ravnateljice Vasilije Stolnik, predstojnice OE ZRSŠ Irene Kumer ter župana Branka Beleca, pa je  na proslavi osvetlila svoje začetke iz leta 1956/57 prva zaposlena negovalka Cilka Senčar. Na proslavo so bili povabljeni tudi »otroci« prve generacije, v imenu katerih pa je o  spominih na tiste čase spregovorila  Darja Odar.

Po proslavi so se gostje, starši in otroci odpravili na ogled razstave v vrtec. Vsebina razstave je prikazovala projekte, v katere je vključen vrtec kot tudi nekatere dejavnosti, ki so se odvile skozi šolsko leto. Prav tako pa je razstava v besedi in sliki prikazovala, kako so otroci v vrtcu praznovali rojstni dan. O tem je bil posnet tudi film, ki  je bil že prikazan na proslavi.

Dogajanje tega dne se je zaključilo z zakusko v večnamenskem prostoru.

»Našemu vrtcu ob jubileju čestitke in naj bo tudi v prihodnje poln veselih, zadovoljnih in srečnih otrok,« je dejala ravnateljica Vasilija Stolnik in temu voščilu se pridružujemo vsi zaposleni vrtca.

 

Zapisala:

Jelka Vinkovič, pomočnica ravnateljice za vrtec

Oglejte si tudi