Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

Jesenska akcija sterilizacij/kastracij psov in mačk na vseh veterinarskih postajah v Pomurju 2016

Jesenska akcija sterilizacij/kastracij psov in mačk na vseh veterinarskih postajah v Pomurju

 
Spoštovani,

Kot že vsa leta do zdaj, se v Društvu za zaščito živali Pomurja še naprej trudimo, da bilo čim več odgovornih lastnikov živali.  Zato tudi letošnjo jesen organiziramo Akcijo sterilizacij in kastracij psov in mačk, in sicer med 1. oktobrom  in 30. novembrom 2016, akcijo pa so podprle tudi veterinarske postaje v Pomurju, ki nudijo 20 % popust na ceno storitve.

 Pozivamo vas, da s pomočjo deljenja letakov o akciji obvestite vsa gospodinjstva v vaši občini, pa tudi preko občinskih glasil, kabelske televizije, oglasnih panojev in drugih oblik obveščanja, ki jih imate na voljo.

V prilogah vam pošiljamo letak o Akciji s kuponom, ki ga, prosimo, objavite v vašem občinskem glasilu ali informatorju. V kolikor teh občil ne izdajate oz. ne v tem obdobju, pa vas prosimo, da letak razdelite v vsa gospodinjstva. Letak je v velikosti A4 in A5, uporabite tistega, ki vam bolj ustreza.

V prihodnjih dneh vam bomo po klasični pošti poslali še kupone in plakat.

Za več informacij nas kontaktirajte na mail: dzzpom@gmail.com ali pa na telefon: 070/879-212 (Trezika).

Res je pomembno, da občani prejmejo kupon, saj beležimo veliko večji odziv na akcijo ravno na območjih, kjer so letak prejeli. Lani je bilo preko akcije steriliziranih/kastriranih 1313 psov in mačk! Ta rekordno visoka številka dokazuje, da so potrebe po sterilizacijah/kastracijah še zmeraj velike, prav tako pa tudi interes med občani.

 

V upanju na vaše sodelovanje, vas lepo pozdravljamo.                                                             

 

Društvo za zaščito živali Pomurja

                                                                              Breda Habjanič   predsednica

Oglejte si tudi