Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
14°C
5°C
Oceni objavo

KVIZ GASILSKE MLADINE GZ LJUTOMER IN GZ KRIŽEVCI

V nedeljo 3.3.2019 je v OŠ Križevci potekal kviz gasilske mladine dveh gasilskih zvez, GZ Križevci in GZ Ljutomer. Skupno se je kviza udeležilo 45 ekip, z mentorji. Kviz gasilske mladine je preizkus znanja, izobraževanje in pomembno druženje, ter navezovanje medsebojnega prijateljstva mladih.  

Na kvizu sta nas pozdravila in čestitala župan občine Križevci mag. Branko Belec in podžupan občine Ljutomer g. Niko Miholič. Pozdravil nas je tudi podpredsednik GZS, predsednik regijskega sveta za Pomurje in častni poveljnik GZ Križevci tovariš Milan Antolin, predstavniki GZ Križevci, predsednik GZ Križevci  tovariš Denis Čuk, poveljnik GZ Križevci  tovariš Miran Ros, predsednik komisije za mladino GZ Križevci  tovariš Andrej Weis in častni predsednik GZ Križevci  tovariš Dragotin Rakuša. Iz GZ Ljutomer pa so se kviza udeležili predsednik GZ Ljutomer tovariš Andrej Rus, poveljnik GZ Ljutomer tovariš Andrej Trstenjak in predsednica komisije za mladino GZ Ljutomer  tovarišica  Mateja Hunjadi.

GZ Križevci so zastopale ekipe: PGD Lukavci, PGD Vučja vas, PGD Boreci, PGD Ključarovci, PGD Stara Nova vas, PGD Logarovci, PGD Iljaševci, PGD Kokoriči in PGD Bučečovci.

Ekipe iz GZ Ljutomer pa so bile: PGD Ljutomer, PGD Stročja vas, PGD Podgradje, PGD Veržej, PGD Branoslavci in PGD Radoslavci.

Pripravniki GZ KRIŽEVCI

1-Mesto PGD Vučja vas  - GZ Križevci

2-Mesto PGD Kokoriči  - GZ Križevci

Mladinci GZ KRIŽEVCI

  1. 1.      Mesto PGD Iljaševci
  2. 2.      Mesto PGD Vučja vas
  3. 3.      Mesto PGD Stara Nova vas

Mladinci GZ LJUTOMER

  1. 1.      Mesto PGD Veržej
  2. 2.      Mesto PGD Stročja vas
  3. 3.      Mesto PGD Veržej

 

Pionirji GZ KRIŽEVCI

  1. 1.      Mesto PGD Bučečovci
  2. 2.      Mesto PGD Ključarovci
  3. 3.      Mesto PGD Vučja vas

 

Pionirji GZ LJUTOMER

  1. 1.      Mesto Branoslavci
  2. 2.      Mesto Branoslavci 1
  3. 3.      Mesto Branoslavci 2

 

Oglejte si tudi