Logo MojaObčina.si

Križevci

JUTRI
18°C
8°C
SRE.
20°C
9°C

BREZPLAČNO POČITNIŠKO VARSTVO OTROK Z DELAVNICAMI


BREZPLAČNO POČITNIŠKO VARSTVO OTROK V MLADINSKEM CENTRU PRLEKIJE

V Mladinskem centru Prlekije bo v času zimskih počitnic ponovno organizirano brezplačno počitniško varstvo za otroke.

Varstvo bo potekalo vsak dan od 24. 02. do 28. 02. 2020 od 7. ure dalje. Vsak dan med 9. in 12. uro bodo potekale tudi poučne in zanimive delavnice. Za otroke bo skrbel strokovni tim mladinskega centra. Tudi za prehrano otrok v času varstva bo poskrbljeno.

V Mladinskem centru Prlekije so se za organizacijo počitniškega varstva odločili, ker se veliko staršev srečuje s težavami, kam s svojimi šoloobveznimi otroki v času počitnic. Tako lahko mladim staršem oziroma družinam, ki v času počitnic nimajo varstva za svoje otroke, ponudijo rešitev v času šolskih počitnic. Starši se lahko mirno in brezskrbno posvetijo svojim študijskim ali službenim obveznostim, otroci pa aktivno in zabavno preživijo počitnice.

Aktivnosti v času varstva bodo namenjene zabavi in druženju, temu primerno so prilagodili aktivnosti. Otroci bodo sodelovali pri peki pustnih krofov in flanctov, izdelovali bodo pustne maske in z njimi tudi rajali, igrali se bodo družabne igre in miselne igre ter se učili tudi pečti domači kruh. Če bo vreme dopuščalo bodo šli tudi na sprehod v bližnji gozd, se igrali na prostem ter spoznavali in hranili živali v centru. Tudi center bodo okrasili na temo pomladi. Vse to bo potekalo pod skrbnim vodstvom mladinskih delavcev.

Varstvo bo brezplačno, prijave niso potrebne za dodatne informacije pa obiščite njihovo facebook stran McpPcNvo, klopotec.net ali mcp@siol.net.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi