Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
4°C
JUTRI
16°C
6°C

zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 08. Marec. 2024

Serviser hladilne tehnike (m/ž)

Glavne naloge in odgovornosti: izvaja servisne posege in vzdrževalna dela na industrijskih hladilnih sistemih in hladilnicah v Sloveniji in tujini..
Savinjska regija
Torek, 05. Marec. 2024

Trgovski potnik (m/ž) v Cash&Carry Šempeter

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano V. stopnjo izobrazbe, vozniški izpit B kategorije in radi terensko delo, želimo si, da ste pozitivno naravnani ter odprti do novih priložnosti ter učenja v okviru delovnega mesta. Izkoristite priložnost, da boste lahko z nami razvijali svoje potenciale.
Savinjska regija
Sobota, 23. Marec. 2024

Prodajalec/ka blagovne znamke Champion, Celje

Postanite del uspešne ekipe Champion. Delo, ki ga boste opravljali bo pozitivno vplivalo na vas in ostali del ekipe, saj z njim doprinesete boljši prepoznavnosti znamke Champion pri potencialnih kupcih; prevzem blaga in postavitev le tega po segmentih v trgovini, k urejenosti salona, izložb in skladišča, naročanju blaga ter zaključevanju blagajne.
Savinjska regija
Petek, 08. Marec. 2024

Obdelovalec kovin – CNC posluževalec (m/ž)

V skladu s strateškimi cilji želimo okrepiti našo ekipo sodelavcev, zato vam nudimo atraktivno delovno mesto: Obdelovalec kovin – CNC posluževalec (m/ž)
Savinjska regija
Sreda, 20. Marec. 2024

Samostojni mesar (m/ž) v Šoštanju

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano V. stopnjo izobrazbe, želimo si, da ste pozitivno naravnani ter odprti do novih priložnosti ter učenja v okviru delovnega mesta. Izkoristite priložnost, da boste lahko z nami razvijali svoje potenciale.
Savinjska regija
Sobota, 02. Marec. 2024

Sodelavec za nabavo (m/ž)

Vidiš prihodnost brezogljične družbe v učinkoviti rabi obnovljivih virov? Te zanima delo v organizaciji, kjer si upamo premikati meje zelene transformacije? Si komunikativna in organizirana oseba? Imaš rad/-a dokumentacijo? Vidiš svoj karierni razvoj v nabavi? Pridruži se ekipi GEN-I SONCA kot Sodelavec za nabavo (m/ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 02. Marec. 2024

Proizvodni delavec (m/ž)

Si želite dinamične kariere v uspešnem podjetju, ki ceni vaše sposobnosti in nudi odlične pogoje dela? Imamo pravico delovno mesto za vas! Iščemo zanesljivega in predanega Proizvodnega Delavca, ki bo sodeloval pri pripravi in kontroli naših vrhunskih izdelkov. Pridružite se naši Ekipi: Proizvodni Delavec (m/ž)ko.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 02. Marec. 2024

Hotelski receptor (m/ž)

V naš delovni tim vabimo izkušenega receptorja, da se pridruži naši dinamični ekipi. Ponujamo vam priložnost za razvoj in rast v stimulativnem delovnem okolju, kjer cenimo vaše strokovno znanje. Pridružite se nam in skupaj gradimo boljšo prihodnost!
Moje Delo