Ustanova Petra Pavla Glavarja tudi letos pripravlja predavanja iz cikla Znanje za zdravje. Zaradi trenutnih razmer, bodo tudi letos predavanja potekala na spletu. Na prvem predavanju bomo imeli kuharsko delavnico z Mojco Koman.
Na delavnici, ki bo potekala v petek, 4. februarja 2022, prek Zoom-a, bomo skupaj pripravili lososa v listnatem testu s špinačnim nadevom ter rumove kroglice s čokolado, kardamomom in mandlji. Delavnica je primerna tudi za otroke, tako da jih lahko povabite.
Delavnico bo vodila Mojca Koman, soavtorica treh knjig o zdravi prehrani, ter avtorica treh kuharskih knjig z recepti za jedi, ki pritegnejo vsakogar. Ob pisanju člankov za revijo Vzajemnost, časopis Družina, prilogo Odprta kuhinja, spletno stran Žito in še kje, v zadnjem času vodi tudi kuharske tečaje za odrasle, družine in zaključene družbe. V počitniškem času pa bodi tudi kuharske delavnice za otroke.
Na delavnico se prijavite na povezavi.
6. Znanje za zdravje podpira Vrtni center Gašperlin.




