Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Sankukai karate klub Komenda

Šolsko leto 2018/19

OŠ Komenda - Moste, Moste 40, 1218 Komenda

 

Urniki treningov

Treningi za dečke in deklice

Začetniki, 8. - 6. kyu
torek: 
17.00 - 17.45
četrtek: 
17.45 - 18.30    

5. kyu - 3. kyu
torek: 
17.00 - 18.00
četrtek: 
17.45 - 18.45 

  
Mala šola karateja (5-7 let)

Vsi pasovi              
četrtek:        17.00 - 17.45

Klub že vrsto let uspešno deluje na področju občine Komenda. Sankukai karate gojimo in poučujemo kot veščino, ki temelji na nenasilju, na uporabi tehnik in veščin izkoriščanja nasprotnikove moči za lastno samoobrambo ter na razvijanju osebnostih kvalitet, v skladu s pozitivnimi življenjskimi vrednotami.

KARATE ZA CICIBANE – MALA ŠOLA KARATEJA

Potrebi po gibanju in igri sta primarni otrokovi potrebi in imata pomembno vlogo pri njegovem razvoju.Tistim, ki so mirnejše narave, bodo treningi prinesli več samozavesti in odločnosti, živahnejšim otrokom pa bosta disciplina in delo pomagala k lažjemu in umirjenemu vključevanju v okolico. Vadba v okviru Sankukai male šole karateja je namenjena otrokom starim 5 -7 let. Odvija se enkrat tedensko in je prilagojena njihovi starosti ter z njo povezanimi psihomotoričnimi sposobnostmi.

KARATE ZA OSNOVNOŠOLCE

Program Sankukai karateja za osnovnošolce poteka pod vodstvom trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami vodenja treningov karateja za otroke. Z vadbo, ki je raznolika, privlačna in polna domiselnih vaj, otroci razvijajo svoje psihomotorične sposobnosti, izgrajujejo pozitivno samopodobo, krepijo samozavest in pridobivajo pozitivne delovne navade ter disciplino.

Povezave

Sankukai
Facebook

Oglejte si tudi