Oceni objavo

Judoisti Judo kluba Komenda zablesteli na tekmovanju v Celju

V soboto, 2. decembra 2023, je Judo klub Komenda z ekipo U12 in U16 navdušil na prestižnem tekmovanju v Celju, kjer se je zbralo kar 311 tekmovalcev iz 41 klubov ter petih držav. Veliki tatami je bil prizorišče vrhunskih borb, ki so obrodile odlične rezultate za naše judoiste.

Vzdušje je bilo nabito s strastjo in pričakovanjem, ko so se naši judoisti z zanosom pomerili na tatamiju. Skupni rezultati, ki so jih dosegli, so bili več kot bleščeči – skupno so si priborili 1 zlato, 2 srebrni in 2 bronasti kolajni, kar je izjemen dosežek.

Posebno priznanje si zaslužijo naši talentirani posamezniki, ki so s svojim trudom, znanjem in srčnostjo osvetlili pot do zmage. V kategoriji U16 mlajših kadetinj je Haya Veinhandl Obaid stopila na najvišjo stopničko ter osvojila zasluženo 1. mesto, medtem ko sta Mihajlo Ilić in Zakhar Kholodov navdušila z 2. mestom v kategoriji U12 mlajši dečki.

Tekmovalno vročico sta popestrila tudi Timeja Starovasnik in Ambrož Kristan, ki sta zasedla odlično 3. mesto v svojih kategorijah - Timeja med U16 mlajše kadetinje, Ambrož pa med U12 mlajše dečke. Kljub izjemnim nastopom pa se je kolajna za las izmuznila Marku Andoljšku in Aleksu Kolenku, ki sta v repasažu zasedla 5. mesto.

Ponosni smo na vsakega posameznika, ki je stopil na tatami in pustil srce na borilni preprogi. Njihova predanost, vztrajnost in borbeni duh so izjemna inspiracija za celoten klub ter vzpodbuda za nadaljnje treninge in tekmovanja.

Iskrene čestitke vsem našim judoistom za izjemne dosežke na tekmovanju v Celju! Njihova požrtvovalnost je odlično odražanje trdega dela ter predanosti juda, kar je vrednota, ki jo cenimo in spoštujemo.

Oglejte si tudi