Oceni objavo

Judo klub Komenda navdušil na Pokalu Škofje Loke: Najmlajši člani zasijali na tekmovalnih tatamijih

V soboto, 2. decembra 2023, je Judo klub Komenda zasijal na Pokalu Škofje Loke s svojimi nadarjenimi mladimi judisti kategorij U8 in U10. Tekmovalni duh je prevzel tatamije, na katerih so se naši mladi šampioni izkazali in si prislužili več kot le spoštovanje – odnesli so si tudi sijajne kolajne.

To tekmovanje je bilo izjemno pomembno za naše najmlajše člane, saj so imeli priložnost pokazati svoje znanje, spretnosti in predanost temu izjemnemu borilnemu športu. Kljub mladosti so se naši judisti izkazali z izjemnim talentom, srčnostjo in borbenim duhom.

Pohvaliti je treba ne samo njihovo izjemno predstavo na tatamijih, temveč tudi odlično organizacijo samega tekmovanja. Pokal Škofje Loke je bil odlično izpeljan dogodek, ki je mladim športnikom omogočil, da so se pomerili v zdravi tekmovalnosti in izkusili pomembnost trdega dela ter vztrajnosti.

Naši junaki so se v različnih kategorijah in težnostnih razredih borili s strastjo ter pokazali izjemno tehnično znanje in taktično spretnost, kar je privedlo do zasluženega uspeha. Kolajne, ki so jih osvojili, so rezultat trdega dela, predanosti ter prizadevanja tako judistov kot tudi njihovih trenerjev, ki so jih pripravili na ta pomemben dogodek.

Čestitke vsem našim mladim šampionom za odlično predstavo in osvojene kolajne na Pokalu Škofje Loke! Njihova strast in vztrajnost so navdih za vse nas v klubu ter vzpodbuda za nadaljnje treninge in tekmovanja.

Ostanite z nami, saj nas čakajo še mnogi navdihujoči trenutki in uspehi naše judo skupnosti!

Oglejte si tudi