Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

ZAHVALA

Treba je mnogo preprostih besed

kakor:

kruh,

ljubezen,

dobrota,

da ne bi slepi v temi

na križpotjih zašli

s pravega pota.

(T. Pavček)

 

ZAHVALA

»Dobra volja, dobra družba, dober namen« je slogan, ki se je septembra hitro razširil preko spletnih kanalov in po preverjenem ustnem izročilu med učitelji, učenci ter starši učencev OŠ Komenda Moste. Tokrat še s posebno iskrico, saj so se zbirala sredstva za naš šolski sklad.

Vas, ki ste 24. septembra  z dobro voljo zagrizli v hrib, je bilo veliko. Poskrbeli ste za dobro družbo, v pomoč pa so vam bili glasbeniki in animatorji Otoka športa. Ustvarjalci Modrih novic ste med nas dvojno ponesli Pavčkovo misel – v dobesednem in prenesenem pomenu.  Poskrbeli ste za varen vzpon, da nismo zašli s pravega pota, hkrati pa nam s svojimi aktivnostmi  sporočate, naj na naših poteh nikoli ne pozabimo na sočloveka in si vzamemo čas za dobro.   

Iskrena hvala vsem, ki ste omogočili ta dogodek, in tudi tistim, ki ste ga popestrili – lastnikom in sodelavcem Modrih novic, Godbi Komenda, ansamblu Viharnik, Klapi Mali grad, ekipi Otoka športa, Mlinotestu, slavnostnim govornikom ... Še posebej bi se radi zahvalili slikarju  Marjanu Novaku – Škatli, ki je podaril svojo sliko za licitacijo, in Janezu Repanšku, ki jo je uokviril. Velika hvala pa tudi vsem, ki ste se udeležili pohoda in tako prispevali v dober namen, v katerega se je na koncu steklo kar 2770 evrov. Sklad že vrsto let skuša omiliti finančno stisko tistim, ki to potrebujejo, in vsem učencem omogočiti nekaj več – tisto, za kar vedno zmanjka denarja. Naj bodo nasmehi naših učencev nagrada za vaš trud.

Iskrena hvala vsem!

UO Šolskega sklada Komenda Moste                   

Oglejte si tudi