Logo MojaObčina.si
DANES
30°C
15°C
JUTRI
31°C
17°C
Oceni objavo

Roman Dobnikar predsednik KK Komenda

V petek, 9.junija 2023, je v prostorih Košarkarskega kluba Komenda (KK Komenda) potekala redna letna skupščina članov društva (občni zbor). Dosedanji predsednik kluba Anže Štern je članom predstavil organizacijsko delovanje in finančno stanje kluba v letu 2022. V nadaljevanju so v KK Komenda izvolili novo vodstvo kluba.

Soglasno so potrdil Romana Dobnikarja, ki je 7 let vodil Atletsko zvezo Slovenije (AZS). Danes pa se je z veseljem odzval povabilu kolegov iz njegovega rojstnega kraja, Občine Komenda in prevzel predsedovanje klubu z dolgoletno tradicijo v Komendi.

Štern je ostal podpredsednik kluba, z novim predsednikom pa sta si segla v roke in Anže bo (poleg tega, da je tudi aktivni občinski svetnik Občine Komenda) nekaj svojega časa namenil članski ekipi v KK Komenda.

Roman Dobnikar je predstavil program, ki zajema organizacijsko okrepitev, finančno stabilizacijo (ustanovitev Poslovnega kluba) za vrsto prihodnjih let, ter okrepitev navijaške kulture skozi "Bob-Cats Wild" skupino.

Roman Dobnikar je povedal: "Zelo sem hvaležen Anžetu, da je košarka v Komendi ohranila svojo dolgoletno tradicijo. Telovadnica v Komendi ima dolgoletno tradicijo, košarka pa je njeno srce. Sam sem se pozitivno odzval na povabilo občanov in bom s poslovnimi izkušnjami in z poznanstvi lahko pomagal domačemu kraju. Predvsem pa me veseli, da se močno dviguje vpis otrok in mladine, medtem ko se bo Anže lotil tudi članske ekipe. Hkrati pa bomo Občini Komenda postavi tudi novo zunanje košarkaško, nigometno in odbojkarsko igrišče - ter lahko razvijali StreetBasket 3x3 tekmovanja".


(vir: komenda.si)

Oglejte si tudi