Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

ROGLA 2016 – LETOVANJE GASILSKE MLADINE

Po lanskem poizkusnem taboru, ko nas je na Rogli letovalo 10 gasilcev, se nas je letos odpravilo na zaslužen krajši oddih kar 18.

15 mladincev, dva mentorja in ena mala pripravnica za pionirko. Kar pet dni smo preživeli v enem od najlepših smučarskih in turističnih centrov, ki je tudi poleti zelo zanimiv. En dan smo se kopali v Termah Zreče, kjer smo vsi uživali, še največ na toboganih. Ostale dni, ko smo imeli vreme skoraj zimsko, smo lepe trenutke izkoristili za sankanje po Zlodejevem, se vsak dan kopali v bazenu, na voljo pa smo imeli tudi športno dvorano za igre z žogo, .... Ob odlični hrani v hotelu Planja so bili dnevi, čeprav deževni, še vedno odlični.

Naš glavni cilj je bil prijetno druženje mladih gasilcev, ki so celo leto pridno delali, trenirali in tekmovali. Ob mladostniškem nagajanju (poraba zobne kreme je bila zelo velika), plesu, gledanju filmov in spremljanju olimpijskih iger, so dnevi hitro minili, Spoznali smo tudi nekaj novih prijateljev (predvsem dekleta), in se slikali z Cenetom Prevcem.

Zadnji dan, pa smo se tako kot lani, ustavili v Avtocampu Menina v Savinjski dolini, kjer so vsi uspešno preplezali adrenalinski park, se okrepčali z pizzami in se polni vtisov vrnili v Komendo.

Zapisala: Mihaela Poglajen

Oglejte si tudi