Logo MojaObčina.si

Komenda

JUTRI
13°C
1°C
ČE.
12°C
0°C
Deli
2387

NOVICE IZ PGD KOMENDA

Na vrsti so počitnice, bi lahko zavriskali kar vsi. Mladi gasilci pa še posebej, saj je za njimi kar razburljiva pomlad. Od gasilske orientacije na občinski in na regijski ravni, do občinskega in državnega gasilskega tekmovanja, smo spomladanski del zaključili z tekmovanjem v gasilskem nogometu, ki je bil v organizaciji PGD Komenda. Tudi tokrat se iskreno zahvaljujemo Nogometnemu klubu Komenda, ki nam je omogočil tekmovanje na njihovem igrišču, nam posodil sodnike, ki so korektno sodili, saj nismo prejeli nobene pritožbe na račun sojenja. Naklonjeno nam je bilo tudi vreme. Naša mladina se je odlično odrezala, saj smo osvojili pri mladinkah in pionirkah srebrno medalji in ene mladinke so osvojile bronasto medaljo, ter skupno drugo mesto.

Pionirji in pionirke so se že vrnili iz enotedenskega letovanja  v Savudriji, kamor jih je skupaj z GZ Kamnik,  iz naše GZ odpotovalo 24 otrok in 3 mentorji. Mladinci iz PGD Komenda pa bodo od 8. do 13. avgusta počitnikovali na Rogli. Po lanskem navdušenju nad letovanjem na Rogli, jih bo letos letovalo kar 16 v spremstvu dveh mentorjev.

Nismo pa vsi gasilci na počitnicah. Operativni gasilci so v pripravljenosti na morebitno intervencijo, za katere upamo, da jih bo čim manj. Članice A pa bodo bolj malo počitnikovale, saj pridno trenirajo za kvalifikacije za gasilsko olimpijado, ki bo naslednje leto v Avstriji.

Mihaela Poglajen

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!