Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Judoisti spet na stopničkah

V soboto, 18.5.2019 je v Šiški potekalo tekmovanje, katerega se je udeležilo 16 naših najmlajših judoistov kategorije U10 ter 5 judoistov kategorije U12. Cicibani so se zelo dobro borili in se na mlajšim prijazno organiziranem tekmovanju spoznavali s tekmovanji in borbami. Osvojili so dobre uvrstitve in se veselili kolajn. V kategoriji mlajših deklic in mlajših dečkov U12, kjer se odvijajo že nekoliko resnejše in zahtevnejše borbe je vseh 5 naših tekmovalcev osvojilo kolajno. Na prvem mestu so bili Karim Veinhandl, Tevž Kristan in Tian Cizerle, na drugem pa Jaka Pahulje in Timeja Starovasnik. Vsem tekmovalcem čestitamo! Nekateri so po končanem tekmovanju obiskali tudi trampolin park GIB in se zavrteli v zraku.

V nedeljo, 18.5.2019 so na vrsto prišli tudi starejši judoisti. Barve našega kluba sta v kategoriji U14 zastopala David Lazić - 5. mesto in Alex Anžel Lara - 7. mesto, v kategoriji U16 pa Nik Podbelšek - 7.mesto.

REZULTATI:
cicibani U10

1. mesto
Nikola Stjepanović

2. mesto
David Andrić, Svit Starovasnik, Žiga Potočar, Filip Strnad

3. mesto
Lamar Škrijel, Matija Pavli Žnider, Jaš Milek, Nejc Urbanija, Vid Knežević Gosar, Samo Tišler, Matic Levec, Liza Marin, Anže Pahulje

mlajši dečki in deklice U12
1. mesto
Karim Veinhandl, Tevž Kristan, Tian Cizerle

2. mesto
Timeja Starovasnik, Jaka Pahulje

starejši dečki U14
5. mesto
David Lazić
7. mesto
Alex Anžel Lara

mlajši kadeti U16
7. mesto
Nik Podbelšek

 

Oglejte si tudi