Logo MojaObčina.si

Komenda

JUTRI
24°C
10°C
ČE.
24°C
7°C
Deli
2382

Dvanajsta prireditev Množimo talente

V telovadnici šole v Mostah je bila 24. novembra zvečer že dvanajsta prireditev Ustanove Petra Pavla Glavarja (UPPG) z naslovom Množimo talente. Številni obiskovalci, ki so svoje darove namenili tej ustanovi, so uživali v trinajstih nastopih pevsko, plesno, instrumentalno in drugače nadarjenih učencev OŠ Komenda Moste in drugih občanov naše občine. Na odru so se zaporedoma zvrstili: pevec Jan Nograšek, plesalec Kaš Primožič, Trio MANISA (Marko Gojdina, Nika Uršič in Samo Komatar, pevsko-glasbeni nastop), harmonikar Marijan Rozman, kitarist Marko Gojdina, Mija Brojan (klavir) in Ula Jagarinec (prečna flavta), baletka Nila Avbelj, Hana Kralj in Marko Heričko (pevsko-glasbeni nastop), citrarka Tamara Kralj, vokalna skupina VICTUS (Vita Malus, Mojca Gmajner, Jerca Kepic, Hana Vidmar, Zala Remic in Maruša Korbar), harmonikar Tomaž Petrič, Vrtec Komenda (Maša Sitar in Saša Krawczyk) sta v okviru projekta Naša dediščina, KJER PRETEKLOST SREČA PRIHODNOST, pripravili video predstavitev življenja in dela Petra Pavla Glavarja) in citrarka Eva Poglajen.
Prireditev so omogočili občina Komenda, OŠ Komenda Moste, Vrtec Mehurčki, člani uprave, odborov in štipendisti UPPG in SAZAS. V skrbno pripravljen in lep kulturni večer je uvedel predsednik UPPG Štefan Petkovšek .
Prvemu delu prireditve je sledil drugi v avli prvega nadstropja z odprtjemrazstave Srečni, tu smo doma znanega slikarja in restavratorja Albina Škrjanca iz Most. Prva razstava je bila v moščanski šoli do 30. novembra, od 3. do 7. decembra pa v šoli v Komendi.

(-az)

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi