Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Darilo bodočim doktorjem

Poslovna cona Komenda z direktorjem Maticem Romšakom je v okviru prenove tehnološke opreme usposobila in programsko nadgradila dva malo starejša računalnika. Pred dnevi pa ju je v upravi Poslovne cone ob prisotnosti župana Stanislava Poglajna in člana občinske uprave Marjana Potočnika izročila oziroma podarila ravnateljici Osnovne šole Komenda Moste Miri Rek.

 

Ob izročitvi tega darila Poslovne cone učencem Osnovne šole je direktor PC Matic Romšak povedal, da sta se z županom Občine Komenda Stanislavom  Poglajnom takoj strinjala, pritrdili pa so jima tudi člani Nadzornega sveta Poslovne cone, naj bosta računalnika uporabno darilo in koristni učni pripomoček Osnovni šoli Komenda Moste in učencem pri učenju računalništva.

 

Ravnateljica Mira Rek se je presenečena nad darilom in vesela zaradi sporazumne odločitve vodstva cone in občine iskreno zahvalila in potrdila, da bosta oba računalnika res lepa pridobitev za šolski učni program.

 

Župan Stanislav Poglajen pa je spodbudno zaželel, naj bo to darilo lep začetek poti mladim bodočim doktorjem iz šole v Komendi.

Tekst in foto: A. Žalar

Oglejte si tudi