Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

13. memorial Milana Šinkovca

V nedeljo, 26. junija, je na Ledinah potekalo tradicionalno veleslalomsko tekmovanje v spomin na prvega predsednika SD Komenda Milana Šinkovca. Člani smučarskega kluba smo že v soboto pod vodstvom izkušenega Pavla Grašiča pripravili vse potrebno in upali (kljub prestavljenemu terminu in ponovni slabi vremenski napovedi) na solidno udeležbo.

No, kot pravijo: »Konec dober, vse dobro.« Vreme je vzdržalo, tekmovalci so prišli in lahko smo spremljali zanimivo prireditev v prelepem gorskem ambientu.

Rezultati: C6: 1. Boža Torkar, A3: 1. Tadej Prebil, 2. Jure Trebušak, A4: 1. Emil Zgonc, 2. Marko Mal, 3. Robert Slapnik,  B7: 1. Drago Borenšek, 2. Borut Torkar, 3. Franc Strehovec, B9: Rafko Kerznar.

Vsi udeleženci so dobili spominske majice, tekmovalci na stopnjičkah medalje in praktične nagrade, najhitrejša Boža Torkar in Tadej Prebil pa tudi pokale.

Za konec gre zahvala tekmovalcem, prizadevnim članom SK Komenda in sponzorjem, ki so prireditev podprli: Umetno kovaštvo Milan Šinkovec, Tesma sport, Gozdarstvo Robert Slapnik, Prevozništvo Strehovec, Inštalaterstvo Borut Potočnik, Kmetija in bar Bršca, Popravila strojev in naprav Branko Žurbi, Hram Gorjan, Pletenine Špenko.

SK Komenda

Oglejte si tudi