Organizator: USTANOVA PETRA PAVLA GLAVARJA
Vstopnina: Vstop prost
V petek, 26. 3. 2021 ob 18. uri, bomo preko Zooma izvedli kuharsko delavnico z Mojco Koman.
Na delavnici bomo skupaj pripravili ajdove krape, ki so manj poznana, vendar zelo okusna slovenska jed, ki jo lahko ponudimo kot prilogo k mesu ali kot samostojno glavno jed ob solati. Odvisno od zabele so krapi lahko povsem spodobna in zdrava postna (brezmesna) jed. Poleg bomo pripravili solato iz sezonskih sestavin, ki jo bomo hranilno okrepili z bučnimi semeni in česnom.Prijavite se lahko na povezavi https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdvhiKgI0p.../viewform..., najkasneje do 25. marca.Pomembno je, da imate ob začetku delavnice sestavine priskrbljene (količine sestavin boste prijavljeni prejeli na elektronske naslove pred dogodkom). Namen delavnice je učenje kuhanja na daljavo, zato bo vsak udeleženec v udobju svoje kuhinje izvedel celoten postopek po navodili Mojce Koman. Hkrati pa se boste udeleženci lahko pogovarjali po Zoomu, kot da bi bili vsi skupaj v eni kuhinji. Vljudno vabljeni!

