Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C

zaposlitev

Jugovzhodna Slovenija
Sreda, 08. Maj. 2024

Receptor (m/ž)

Delo poteka na lokaciji Čatež ob Savi.
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Ambiciozni samostojni komercialist (m/ž)

Ponujamo priložnost za dinamično delo na domačem in tujem trgu, komunikacijo s celim svetom, prvenstveno na trgih EU, službena potovanja in izmenjavo izkušenj z različnimi narodi ter kulturami.
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Operater v proizvodnji streh in fasad

Iščemo kandidate s 5. stopnjo izobrazbe strojne, gradbene, elektro, tehnične in druge ustrezne smeri. Odgovornost, natančnost, timsko delo in prilagodljivost.
Jugovzhodna Slovenija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Kuhar, m/ž, Novo Mesto

Delovne naloge: samostojna priprava jedi, vodenje in poznavanje dokumentacije HACCP,...
Jugovzhodna Slovenija
Nedelja, 12. Maj. 2024

Samostojni mesar (m/ž) na Dolenjskem

Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi lastnoročno podpisana izjava kandidata o nekaznovanosti, ki jo je potrebno dostaviti skupaj z dokumentacijo za zaposlitev.
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 25. April. 2024

Karierni dan v Optiki Clarus – odkrij svet optike

Dan odprtih vrat 24. 4. 2024 Optika Clarus Novo mesto (Supernova) ob 10 h Trajanje: približno 1.00 - 1.30 ure Vodenje: naše vodstvo iz poslovalnice v Novem mestu in vodja kadrovske službe Udeležba: popolnoma brezplačna, brez predhodne najave Parkirišče: zagotovimo vam brezplačno parkiranje pred nakupovalnim centrom
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Četrtek, 25. April. 2024

Sosvetovalec za podjetja (m/ž)

Si želite zaposliti v mednarodnem podjetju, ki zaposlene spodbuja h kreativnosti in osebnostno rasti? V kolikor ste prodajno usmerjeni in komunikativni, proaktivni in organizirani ter hkrati radi delate v teamu, se prijavite in postanite pomemben član organizacijske enote Poslovanje z malimi in srednjimi podjetji, Dolenjsko - Posavska regija.
Moje Delo