Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Kamp Nadiža najboljši med manjšimi kampi v Sloveniji

Kamping spletni portal www.avtokampi.si je tudi letos pripravil izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Hrvaškem - »Naj kamp Adria 2015«. Gre za izbor, v katerem kampisti čez celo sezono glasujejo za najboljše kampe in je letos potekal že peto leto.
V izboru Naj kamp Adria 2015 je sodelovalo 56 kampov iz Slovenije in 154 iz Hrvaške, ki so bili glede na velikost in lokacijo razvrščeni v devet kategorij. Novost je izbor najboljšega kampa s ponudbo glamuroznega in doživljajskega kampiranja, podelili pa so tudi nagrado za posebne dosežke v letu 2015. V akciji je bilo zbranih nekaj več kot 39.000 glasov kampistov.

V kategoriji večjih slovenskih kampov je prvič glavno nagrado osvojil kamp Adria iz Ankarana. Kamp je v zadnjih letih obogatil 
ponudbo z organizirano animacijo, omogočajo pa tudi zimsko kampiranje z uporabo wellness centra. Na drugo mesto se je uvrstil dosedanji večletni zmagovalec kamp Terme Čatež, tretji pa je kamp Šobec iz Lesc.

Med manjšimi kampi v Sloveniji je največje število glasov prejel kamp Nadiža iz Podbele pri Kobaridu. Kamp se je pred letošnjo sezono reorganiziral in po zmanjšanju števila parcel kamp sedaj sodi med manjše. Kamp Nadiža je izrazito usmerjen k ponudbi družinskega kampiranja ob obrežju reke Nadiže, letos pa so ponudbo dopolnili še z odlično gostinsko ponudbo. Kamp Kolpa iz Vinice, ki ga upravlja družina Kadunc, je med manjšimi slovenskimi kampi osvojil drugo mesto, kamp Dolenjske Toplice pa tretje mesto.

Več o izboru si preberite na spodnji povezavi.

Iskrene čestitke vsem, predvsem pa Kampu Nadiža, ki s svojo odlično ponudbo bogati turistično ponudbo doline in privablja številne goste v našo občino!


Povzeto s spletne strani avtokampi.si

Oglejte si tudi