Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
22°C
6°C
JUTRI
25°C
6°C
Deli
3563

Pokal za zmagovalca UEFA FUTSAL EURO 2018 prihaja v Kobarid

KMN Oplast Kobarid je na svoji facebook strani zapisal: "14. septembra se začne pot zmagovalnega pokala za FUTSAL EURO 2018 po Sloveniji in kot prvi postanek bo pokal na ogled ravno v Kobaridu med 10.00 in 11.00 uro dopoldne. Kdor bi se želel z njim srečati in poklepetati z gosti, ki ga bodo prinesli v naš futsal kraj, naj spremlja dogajanje na futsal.si". Pokal bo na ogled pred Osnovno šolo Simona Gregorčiča Kobarid. Ljubitelji nogometa vabljeni!

UEFA Futsal EURO 2018 postavlja nov kamenček v mozaik prvenstva – v Slovenijo je že prispel pokal, ki ga bo 10. februarja 2018 visoko nad glavo dvignil kapetan najboljše futsal reprezentance na stari celini. Pokal bo septembra obiskal številne kraje po Sloveniji! Tudi Kobarid!

Prestižna trofeja bo med 14. in 29. 9. potovala po različnih krajih Slovenije, kjer se bodo navijači z njo lahko fotografirali, poklepetali z gosti in sodelovali v številnih nagradnih igrah na posamičnih dogodkih ter tudi prek spleta. 

Trophy Tour bo obiskal številne slovenske kraje, kjer je doma futsal, med drugim bo obiskal prav vse kraje, ki se lahko pohvalijo z udeležencem v 1. slovenskih futsal ligi. V četrtek, 14. 9., se Trophy Tour podaja na Severno Primorsko (Kobarid in Nova Gorica). Dan kasneje (petek, 15. 9.) bo trofeja najprej prispela na Vrhniko, nato pa še v Škofije in v Koper.  Teden kasneje (petek, 22. 9.) se bo Trophy Tour nadaljeval v Ivančni Gorici, Litiji in Sevnici, v ponedeljek (25. 9.) pa bo obiskal Štajersko: najprej Rogatec, nato pa še Benedikt in Maribor. Trophy Tour se bo v petek (29. 9.)zaključil v Ljubljani, na prizorišču UEFA Futsal EURO 2018, ko se boste na dan uradnega žreba tekmovanja s pokalom lahko fotografirati v središču mesta.


Povzeto iz spletne strani futsal.si

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi