Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
35°C
18°C
JUTRI
37°C
20°C
Deli
2829

Športna dvorana Kobarid je odprta

V petek, 1. decembra, je svoja vrata odprla prenovljena Športna dvorana Kobarid, ki je bila v zadnjih letih deležna celovite obnove. Energetski sanaciji je sledila prenova garderob in sanitarij ter zamenjava dotrajanega parketa.

Športno dvorano Kobarid je slovesno odprl župan Občine Kobarid, ki se je ob tej priložnosti povzel investicijo in se zahvalil vsem uporabnikom za razumevanje in strpnost, ki je bila potrebna v času obnove. Z začetnim strelom, ki ga je v njegovi družbi izvedel naj strelec minule sezone U-13 v Sloveniji Blaž Plesničar, je bila dvorana odprta in predana namenu. Ob tej priložnosti je naj strelec Blaž Plesničar iz rok predsednika MNZ Nova Gorica in člana komisije za mali nogomet pri Nogometni zvezi Slovenije Dušana Bezjaka prejel pokal za naj strelca minule sezone v kategoriji U-13 v Sloveniji.

Uradnemu delu je sledila tekma med domačim KMN Oplast Kobarid in gosti FutureNet Maribor. Ekipi so na parket pospremili mladi nogometaši KMN Oplast Kobarid selekcij U-8 in U-9. Obe ekipi sta odlično odigrali in si razdelili točke, vsak po eno, ki jo prenašata v naslednji krog. 

Športna dvorana Kobarid, ki se uporablja za šolske namene, vadbe društev, klubov, klubska tekmovanja in rekreacijo ter izvajanje šolskih in kulturnih prireditev, je z zamenjavo parketa dobila dokončno podobo in pomeni veliko pridobitev za vse uporabnike, kraj in Občino.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi