Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

Župan pospremil osnovnošolce generacije 2002

V četrtek, 15. junija 2017, se je v Kulturnem domu Kobarid od osnovnošolskih klopi poslovilo 36 devetošolcev OŠ Simona Gregorčiča Kobarid generacije 2002. Na zaključnem dogodku so prejeli spričevala in pohvale ter se v prijetnem vzdušju poslovili od osnovnošolskih klopi.

 

V imenu Občine Kobarid je prisotne pozdravil in nagovoril župan Robert Kavčič. Čestital je vsem devetošolkam in devetošolcem, njihovim staršem in učiteljem ter vsem prisotnim, ki so dekleta in fante skozi celotno osnovnošolsko obdobje spodbujali in jim stali ob strani.  Zaželel jim je vse dobro na nadaljnji poti življenja.

Posebno pozornost je župan namenil najboljšim učencem generacije 2002 in jim ob tej priložnosti podaril spominsko darilo občine, portret Simona Gregorčiča v okvirju.

 

Devetošolke in devetošolce ter vse zbrane je pozdravila in nagovorila ravnateljica Melita Jakelj. Mladim je namenila spodbudne besede in jim zaželela veliko uspehov na nadaljnji poti življenja. Iz rok razredničarke Tanje Sivec Rutar in razrednika Matjaža Sovdata so prejeli zaključna spričevala in pohvale ter čestitke z dobrimi željami. 

Učitelja športne vzgoje Vesna Uršič in Matjaž Sovdat sta razglasila naj športnico in športnika šole. Ta naslov je letos pripadal Karin Cukljati in Aleksu Obleščku.

 

Devetaki, ki so s prisotnimi v dvorani delili zgodbe osnovnošolskih dni, so ponosno predali ključ kolegom osmakom in se s himno poslovili od osnovnošolskih klopi.

 

Oglejte si tudi