Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
10°C
-2°C
Oceni objavo

PRIJAVA ŠKODE PO NEURJU (prijava je mogoča do 16. avgusta 2023)

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je izdala sklep o začetku ocenjevanja škode, ki je med 17. in 25. julijem 2023 nastala na stvareh kot posledica neurja z dežjem, vetrom, zemeljskimi plazovi in poplavami.

Oškodovanci z območja Občine Kobarid, ki so utrpeli škodo v julijskem neurju, lahko oddajo vloge na priloženih obrazcih:

obrazec 1 – prijava škode zaradi poškodb zemljišč zaradi zemeljskih nanosov, plazov, nanosov mulja, lesne mase, gramoza…

obrazec 4 – prijava delne škode na objektih

Vlogo za prijavo škode v obliki izpolnjenega obrazca je mogoče oddati v sprejemni pisarni Občine Kobarid v času uradnih ur oziroma po elektronski pošti na obcina@kobarid.si najpozneje do srede, 16. avgusta 2023.

Na vlogi obvezno navedite tudi svojo telefonsko številko. Po prejemu obrazcev bo škodo na terenu preverjala Komisija za oceno škode pri Občinskem štabu civilne zaščite Občine Kobarid.

OPOZORILO:  Škode na kmetijskih kulturah se ne prijavlja!

Rok za prijavo škode na območju Občine Kobarid je sreda, 16. avgust 2023.

Dodatne informacije oškodovanci lahko pridobijo na Občini Kobarid, tel.: 05/38 99 200; elektronski naslov: obcina@kobarid.si; ali se po prehodni najavi in v času uradnih ur osebno zglasijo na Občini Kobarid.(vir: kobarid.si)

Oglejte si tudi