Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
4°C
1°C
JUTRI
7°C
0°C
Deli
4172

Župan se je srečal z diplomanti občine Kobarid

Skladno s Pravilnikom o dodelitvi denarnih nagrad diplomantom, magistrom in doktorjem v Občini Kobarid in sprejetim Proračunom Občine Kobarid za leto 2017, Občina Kobarid nagradi vsakega diplomanta, magistra in doktorja, ki odda vlogo z diplomsko nalogo in se odzove povabilu na srečanje, kjer svojo nalogo tudi predstavi. Predstavitev naloge je podlaga za dodelitev enkratne denarne nagrade.

V petek, 20. oktobra 2017, se je župan Občine Kobarid Robert Kavčič srečal z diplomanti občine Kobarid. Srečanje je že tradicionalno potekalo v okviru občinskega praznika.

Povabilu, objavljenemu na spletni strani občine Kobarid, se je odzvalo 9 občank in občanov. Sedem od njih jih je diplomiralo, ena je pridobila naziv magistrice in en je uspešno zaključil doktorat.

 

Župan je prisluhnil kratkim predstavitvam vseh udeležencev srečanja in z njimi v sproščenem vzdušju poklepetal o načrtih za prihodnost ter zainteresiranosti mladih za vključitev v lokalno politiko. Čestital jim je za dosežen uspeh in jim zaželel veliko uspeha na nadaljnji poti življenja.

 

Diplomantke in diplomanti Občine Kobarid, ki ste diplomirali v letošnjem letu in še niste oddali vloge za pridobitev enkratne denarne nagrade, naprošamo, da le-to vložite v roku 3 mesecev od izdaje javne listine o diplomiranju ter si s tem pridobite pravico do denarne nagrade in možnosti uporabe vašega dela v Knjižnici Kobarid tudi za širšo javnost. Naslednje srečanje bo predvidoma spomladi.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij