Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Sanacija plazu na odseku ceste Kobarid – Drežnica

V sredini meseca septembra smo vas obvestili, da je v postopku javnega razpisa neizbrani prijavitelj za sanacijo plazu na javni razpis vložil zahtevek za revizijo postopka.


Danes, 26. 9. 2014, smo s strani Državne revizijske komisije za revizijo postopkov oddaje javnih naročil prejeli sklep št. 018-225/2014-14, sprejet 25. 9. 2014, z odločitvijo, da se vlagateljev revizijski zahtevek z dne, 28. 8. 2014 zavrže.


Županja Darja Hauptman se je na podlagi prejetega sklepa osebno zavzela za izvedbo sanacije in poklicala vodjo sektorja za odpravo posledic naravnih nesreč Ervina Vivodo in ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejana Židana, ki sta jo seznanila z nadaljnjimi postopki.  Ker je sanacija plazu izrednega pomena za prebivalce Drežiškega sta ji obljubila, da se bosta potrudila in storila vse kar je v njuni moči,  da bodo nadaljni postopki  stekli čim hitreje.


Ker se je v tem času zamenjala Vlada RS, mora sklep o dodelitvi sredstev ponovno obravnavati odbor DZ in Vlada RS. Po prejeti pogodbi o sofinanciranju sanacije bo Občina Kobarid z izbranim izvajalcem podpisala pogodbo in takoj pričela z  deli.



 

Oglejte si tudi