Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
6°C
-2°C
JUTRI
6°C
2°C
2567

Podvoz proti Napoleonovemu mostu dobil novo podobo

Kobaridci smo lahko ponosni na najlepši podvoz daleč naokoli. Uradno ga bomo odprli v septembru, ko OŠ Sioma Gregorčiča Kobarid praznuje 50-letnico delovanja.

Podvoz proti Napoleonovem mostu v Kobaridu je ob zaključku šolskega leta dobil dokončno novo podobo. Osmošolci OŠ Simona Gregorčiča Kobarid, generacije 2003 in 2004, pod mentorstvom učiteljice Petre Škrjanc so poskrbeli, da imamo v Kobaridu lepo urejen in preprosto najlepši podvoz daleč naokoli.

Urejen podvoz je v ponos kraju, ki ga vsako leto obišče vse več obiskovalcev od vsepovsod. Obiskovalca na eni strani pozdravijo ribice (mozaik), ki mirno plavajo v reki Soči, na drugi pa jih pozdravi riba Faronika (mozaik) in mogočni Krn.  Posebno, malo skrito mesto, pripada zlati ribici, ki obiskovalcem, ki jo najdejo in pobožajo izpolni željo.

Urejen podvoz je plod dobrega sodelovanja med lokalno skupnostjo in šolo. Zasluži si posebno pozornost, saj je v ponos vsem, ki tu živimo, delamo, se vsak dan mimo sprehodimo ali peljemo. Podvoz bomo uradno odprli v septembru, ko Osnovna šola Simona Gregorčiča Kobarid  praznuje 50-letnico delovanja.  Pred tem pa ga bomo opremili tudi z info tablico z osnovnimi podatki o izdelovalcih in prikazano vsebino.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!