Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
7°C
2°C
JUTRI
8°C
-2°C
Deli
2356

Hop ON Hop OFF KOBARID in BENEČIJA gor in dol

Predstavitev nove povezave med Kobaridom in Benečijo bo v soboto, 9. junija 2018, ob 10.30 uri v Špetru.

Inštitut za slovensko kulturo, ki upravlja tudi interaktivni krajinski in pripiovedni muzej SMO (Slovensko multimedialno okno) v Špietru, je v sklopu projekta, za turistično promocijo Mi smo tu, tuka ... izde ... kle ... tle, sofinanciran iz dežele FJK, poskrbel za pobudo Alternative povezave z avtobusom Benečija gor in dol, ki
bo vsako poletno soboto povezovala Nadiške in Terske doline s Čedadom in Kobaridom.

S to pobudo želi Inštitut ovrednotiti ozemlje, na katerem živi slovenska skupnost v Videnski pokrajini, spodbujati okolju in kulturi prijazen turizem in opozoriti na skupne jezikovne in kulturne značilnosti obmejnega območja.

Čezmejni avtobus bo vozil ob sobotah od 23. junija do 1. septembra (ob 8.00 odhod s postaje v
Čedadu, povratek ob 17.30) in se bo dvakrat srečal z avtobusom Hop on hop off KOBARID, ki bo tudi letos vozil po ustaljenem urniku vsak dan od 23. junija do 31. avgusta 2018. 
Hop ON Hop OFF Kobarid se bo z BENEČIJO gor in dol srečal vsako soboto ob 9.30 v Kobaridu in ob 16.45 na bivšem mejnem prehodu Robič. 

Predstavitev povezave in trase Hop ON Hop OFF KOBARID in BENEČIJE gor in dol bo potekala v soboto, 9. junija, ob 10.30 uri v Špetru.Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij