Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
21°C
2°C
JUTRI
24°C
4°C
Deli
4172

Poletno dogajanje se nadaljuje

Konec tedna bodo dogajanje odprli v Kredu, kjer bo v petek, 17. avgusta, potekala težko pričakovana Krejska noč z bogatim kulturnim programom, programom za najmlajše in plesom s skupino Kolovrat.

V soboto, 18. avgusta, ob 9.30 se bo v kobariškem Kulturnem domu začel  strokovni simpozij  “Pozno pokristjanjevanje slovenskega ozemlja”. Ob 19. uri se bo dogajanje nadaljevalo pri Mrzlem studencu v Kobaridu, kjer bo potekala predstavitev ponatisa knjige Franceta Bevka Umirajoči bog Triglav in koncert skupine Brencl banda.  
V Drežnici bodo likovniki ustvarjali na 13. Ateljeju pod Krnom, v starem vaškem jedru Breginj pa si bodo obiskovalci ogledali gledališko komedijo "Noro Kraljestvo" v izvedbi KUD Sovodenj "Neč Bat Teater" (ob 20.00)

V Idrskem se bo odvijala tradicionalna kulturna prireditev Rožnica (ob 18. uri) in tradicionalni nogometni turnir Bečje.  

Še vedno pa je v Zeleni hiši na ogled razstava domačina Damijana Šturma z naslovom Nadzavestne slike. Vredna ogleda!

Poletnega dogajanja na Kobariškem res ne manjka in po napovedih se bo dogajanje nadaljevalo tudi v septembru in oktobru, ko svoj praznik praznuje Občina Kobarid. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi