Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
15°C
6°C
Oceni objavo

Županja sprejela mlade glasbenike

Mladi glasbeniki Glasbene šole Tolmin, Oddelka Kobarid, so leto 2014 začeli zelo spodbudno. Med 10. in 13. februarjem 2014 so po različnih primorskih krajih potekala regijska tekmovanja mladih slovenskih glasbenikov, ki so se jih udeležili tudi učenci Glasbene šole Tolmin, Oddelka Kobarid in prejeli zlata priznanja.


Mladi glasbeniki, kitarski duo ─ Dea Manfreda, Uroš Terlikar pod mentorstvom Mirjane Antih Čebokli, klavirski duo – Lara Flander, Karin Zuza pod mentorstvom Hermine Jakopič in trobentar Matic Skočir, pod mentorstvom Miloša Rijavca (korepetitorka Katja Skočir), so se po končanem državnem tekmovanju, kjer so dosegli odlična mesta,  udeležili sprejema pri kobariški županji.

 

Županja jim je ob doseženih rezultatih čestitala  in jim povedala, da je ponosna na njihove dosežke, v katere je vloženega veliko časa, znanja, truda in dobre volje.  "Vse ure dela so poplačane z doseženimi rezultati, za katere gre velika zahvala tudi vašim mentorjem, ki vam podajajo znanje ter staršem, ki vam stojijo ob strani, vas spodbujajo in podpirajo," je poudarila županja in vsem skupaj  zaželela še veliko energije in glasbenih dosežkov.

 

Oglejte si tudi