Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Nova aplikacija na spletni strani Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa "Šole vožnje za boljšo prometno signalizacijo"

Na spletni strani Javne agencije za varnost prometa Republike Slovenije je začela delovati posebna aplikacija, ki služi kot identifikacija slabosti in nepravilnosti na cestah po Sloveniji. Aplikacija je prvotno namenjena učiteljem v šolah vožnje oz. vsem, ki dobro poznate cestnoprometne razmere v vašem lokalnem okolju ter imate znanje in izkušnje za njihovo strokovno presojo. Še posebej dobro lahko presojate, kako posamezna prometna ureditev oz. rešitev deluje v praksi, ne le na papirju. V ta namen smo pripravili poseben elektronski obrazec. Vljudno vas prosimo za vašo pomoč oz. sodelovanje, s ciljem izboljšati predvsem stanje v zvezi s postavljanjem prometne signalizacije in zagotoviti varnejši in učinkovitejši potek prometa na naših cestah.

Obrazec lahko izpolnite na njihovi spletni strani (www.avp-rs.si) s klikom na »Šole vožnje za boljšo prometno signalizacijo«.

Obrazec lahko tudi ročno izpolnite, ter nam ga posredujete po elektronski pošti .Pri tem smo se omejili na probleme v zvezi s postavitvijo vertikalne in horizontalne prometne signalizacije, saj spremembe na tem področju veljajo za tako imenovane nizko cenovne ukrepe. Vljudno vas prosimo za vašo pomoč oz. sodelovanje, s ciljem izboljšati predvsem stanje v zvezi s postavljanjem prometne signalizacije in zagotoviti varnejši in učinkovitejši potek prometa na naših cestah.

 

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu

Občine Kobarid

Oglejte si tudi