Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
8°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

Sreda nekoliko drugače

Sreda je bila prav poseben dan! Namesto v Parku mladosti smo se zbrali na parkirišču pred restavracijo Pan. Omamno so dišali rogljički, različna peciva in na sedeže avtomobila – kombija nas je prijazno povabil g. Darko. Vozil je namreč občinsko električno vozilo. Lepo jesensko jutro nas je pozdravilo, ko smo prispeli v del Haloz nad Leskovcem. Tja sta nas na svoj vikend povabila naša članica Milena in njen mož Bojan Lubaj.
»Na trgatev smo povabili telovadce Šole zdravja iz Kidričevega. Prihod je bil čustven, poln sreče in veselja, saj so se trgatve udeležili v lepem številu. V našo hiško so prinesli radost, veselje in veliko sončka. Čudovito razpoloženje in prelepo vzdušje s soncem je obsijalo zdravo in sladko grozdje.« Tako navdušeni so bili Lubajevi: Milena, Bojan, Morana in Valentin, ko smo oranžne objele gorico.

Mi pa smo bili navdušeni nad ne prevročim dnevom, prečudovito pokrajino, njenim razgledom, sladkim grozdjem in gostoljubnostjo gostiteljev. Ob trganju grozdja in prešanju smo si tudi veselo zapeli in zajuckali, da se je slišalo naokrog. Tudi brez sosedov ni šlo, kako se nam ne bi pridružili, ko pa je bilo tako veselo in prešerno! Bilo je veliko smeha, šal in dobrih želja. Skoraj prehitro je minil ta čudovit dan. Rahlo utrujeni, pa vendar zadovoljni, smo se poslovili. Naredili smo še en posnetek pred vozilom, nato pa se veselo odpeljali domov.

»Želimo, da se še srečamo in ponovimo ta nepozaben dan. Bili ste pridni kot mravljice in sladki kot čebelice,« so bile želje Lubajevih.

Mi pa pravimo: »Hvala, Milena in Bojan!«

Oranžne iz Kidričevega

Oglejte si tudi