Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
8°C
SRE.
22°C
8°C
Oceni objavo

Uspešne priprave za kadete v Kidričevem

Strelska zveza Slovenije je 19. in 20. avgusta organizirala vikend priprave za tekmovalce z zračno puško v kadetski kategoriji v Kidričevem. Priprav so se udeležili Brina Stajnko, Ažbe Janežič, Kristjan Vinko, Alja Bračun, Olja Kolenc, Zala Katarinčič in Maja Tkalec. Od domače ekipe se je pridružil Ivo Cicmanovič Zimet.
Treningi so potekali dvakrat dnevno, s tem da so tekmovalci oba dopoldneva trenirali na strelišču SD Kidričevo, kjer so pilili tehniko in izvedeli detajle, ki jim bodo pomagali pri njihovi nadaljnji strelski poti. Sobotno popoldne je bilo delno namenjeno pridobivanju in piljenju strelskih veščin, delno pa pridobivanju splošne kondicije. Splošno kondicijo so pridobivali v fitnesu, kjer so izvajali obhodno vadbo za izboljšanje vzdržljivosti v moči. Seveda nismo pozabili tudi na preventivo, zato so izvajali tudi vaje za krepitev stabilizatorjev hrbtenice.

Za nedeljo popoldne pa smo imeli napovedan tekaški vzdržljivostni trening, vendar nam je slabo vreme pokvarilo načrte, zato smo ponovno izvedli strelski trening.

Oglejte si tudi